Αρχείο Σημειώσεων

Αγαπητοί μας πελάτες,

Η πανδημία που ζούμε δυστυχώς αφήνει σιγά σιγά το αποτύπωμα της παντού. H βάση δεδομένων για της σημειώσεις των σχολών του Πανεπιστήμιου Πατρών αρχίζει πλέoν να έχει κάποιες ελλείψεις. Ο τρόπος διδασκαλίας τις μέρες του κορονοϊού άλλαξε και επομένως η συλλογή σημειώσεων είναι δύσκολη έως αδύνατη μερικές φορές. Καθημερινά προσπαθούμε να αναπληρώσουμε τα κενά που δημιούργησαν οι on line παραδόσεις των μαθημάτων και η απουσία των φοιτητών από την πόλη της Πάτρας.

Ζητούμε την κατανόηση σας αν δεν βρίσκετε πρόσφατες σημειώσεις για την σχολή σας, όπως επίσης ζητούμε την βοήθεια σας ώστε να αναπληρώσουμε τα κενά. Αν διαθέτετε πρόσφατες σημειώσεις από την σχολή σας και θέλετε να τις μοιραστείτε μαζί μας καλέστε μας ή περάστε από το κατάστημα μας να τα πούμε από κοντά.

τηλ.: 2610 22 12 17, viber 690 611 1 611

Λίγα λόγια για το αρχείο των σημειώσεων…

Προσπαθούμε εδώ και χρόνια να διατηρήσουμε ένα αξιόλογο πλήρες αρχείο για τις περισσότερες σχόλες του Πανεπιστήμιου Πατρών.

Οι σημειώσεις που έχουμε στην κατοχή μας προέρχονται μετά από παραχώρηση από τους πελάτες μας (φοιτητές κατά βάση), και όχι αποκτημένο χωρίς την συγκατάθεση αυτού που το έφερε στο κατάστημα μας.

Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον αρχικό συντάκτη του κάθε αρχείου και την πρόθεση του αν θέλει ή όχι να μοιραστεί τις σημειώσεις του με αγνώστους συμφοιτητές του.

Έχουμε υιοθετήσει τον θεσμό του Δωρητή Σημειώσεων για αυτούς που μας παραχωρούν σημειώσεις. Οι πελάτες αυτοί απολαμβάνουν ειδικά προνόμια (εκπτώσεις, παροχές, υποστήριξη) σε υπηρεσίες που ζητούν από το κατάστημα μας.

Το κάθε αρχείο (καλό-κακό, θέματα, sos, κλπ) πωλείται ως σελίδα απλής φωτοτυπίας και όχι αξιολογημένο σύμφωνα με το περιεχόμενο του.

Από το μενού Σημειώσεις μπορείτε να δείτε όλο το αρχείο μας!

Ευχαριστούμε για την στήριξη σας!
20 και πλέον χρόνια μετά… συνεχίζουμε δυνατά !!!


Copycat © 2023.